Betegápoló igénylés

TISZTELT IGÉNYLŐ !

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a nyári szünet közeledtével a nagyrészt Kárpátaljáról származó gondozóinkra egyre több feladat hárul, hiszen a háború miatt szétszakadt családokban gyakran ők vigyáznak a szünetben az unokákra. Ennek okán a következő hetekben nem tudunk új igényeket fogadni, így a REGISZTRÁCIÓ SZÜNETEL. Megértésüket köszöjük!

Általános Információk

A honlap kialakítását 6 évnyi, részben önkéntes munka előzte meg. Kizárólag ajánlások alapján gyűjtöttünk össze olyan otthoni betegápolást vállaló hölgyeket, akik már sokéves ápolói tapasztalattal rendelkeznek. A beosztást tekintve vannak 24 órás ápolást vállaló hölgyek, akik havi, vagy kéthetes váltásban vállalják betegek ápolását az ország bármely részén.  Illetve bejárós betegápolók, akik napi néhány órában vállalnak házi ápolást  Budapest területén, illetve az agglomerációs területeken.

A gondozók általában fiatal nyugdíjasok, akik már évek óta foglalkoznak otthoni gondozással, betegápolással, de legtöbb esetben nincs szakképesítésük. Ugyanakkor tapasztalataink szerint, az esetek többségében erre nincs is szükség.

Amennyiben egy beteg ellátásához mégis szaktudás szükséges, korlátozott számban rendelkezésre állnak szakápolói végzettséggel rendelkező ápolóink is, őket olyan betegekhez ajánljuk csak, akiknek ellátásához  betegségük okán feltétlenül szükséges az ilyen jellegű szaktudás. (pl. sebkötözés, katéter, állandó infúzió, stb.)

A betegápolók keresése: Az Önöknek szükséges gondozó kiválasztásához az oldal alján lévő „Továbblépés”- re kell kattintani, amikor is a 24 órás ápoló-segítő fogadásához néhány nagyon fontos feltételt-körülményt sorolunk fel. Ezt követően a „Tovább az Igényléshez” gombra kattintva  néhány  kérdés jelenik meg,  amikre kérjük a lehető legpontosabban adják meg a válaszokat. Valamint a szabad szöveges részbe is írják be azokat a tudnivalókat, amelyek a hozzátartozójuk ellátásához szükséges plusz információ.

Kérjük, hogy semmi esetre se írják le jobbnak, szebbnek a beteg állapotát a valós helyzetnél, mert csak abban az esetben tudjuk a legmegfelelőbb gondozó-ápolót megkeresni, ha tisztában vagyunk a részletekkel, és így tudunk bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködést ajánlani.

A kérdőív és a kiegészítő információk elküldése, azaz az Igénylés egyben regisztráció is, melynek leadásakor egy 4.500,-Ft + ÁFA (Bruttó: 5.715,-Ft) forintos összegről szóló Díjbekérő fog érkezni email-en keresztül Önökhöz.

A leadott Igénylést követően, (munkanapokon) 24-48 órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és egy telefonos konzultáció során megbeszéljük a részletes ápolási igényeket, tanácsot adunk a további teendőkkel kapcsolatban.

(A Díjbekérőn szereplő összeg átutalását  követően kiállítódik a számla is, de azzal már nincs teendőjük.)

A konzultációt követően a megadott paraméterek alapján  elküldjük Önöknek a több, mint kétszáz referenciával rendelkező gondozóink közül annak a segítő-ápolónak a nevét, rövid jellemzését és elérhetőségét, akit a legmegfelelőbbnek találunk az Önök számára.

Ezután Önök fogják a részleteket az ápolóval megbeszélni.
Előzetes találkozásra, a 24 órás ápolók esetében – tekintettel arra, hogy a gondozók jelentős része Erdélyből, vagy Kárpátaljáról érkezik – általában sajnos nincs lehetőség.
Bejárós ápolók esetében az előzetes találkozó és egyeztetés megoldható.

A sikeres közvetítés díja 24 órás ápoló esetében egyszeri 25.000,-Ft + ÁFA, bejárós ápoló esetében egyszeri 15.000,-Ft + ÁFA amit az ápoló beköltözése, vagy munkába állása után kiküldött számla alapján kérünk átutalni.

A sikeres közvetítésért a díjat egy alkalommal kell kifizetni, sem a váltótársért, sem új ápoló igénylése esetén nem kérjük újra.

A kiválasztott ápoló megérkezését, illetve a gondozás megkezdését követően elküldjük Önöknek a Gondozási Szerződést, illetve néhány gondozást segítő dokumentumot. A 24 órás szerződés mintáját ezen a linken, a Bejárós gondozóra vonatkozó szerződés mintát pedig ezen a linken tekinthetik meg. Egy-két héten belül személyesen is felkeressük Önöket, illetve gondozónkat.

TOVÁBBLÉPÉS