Betegápoló igénylés

A honlap kialakítását 6 évnyi, részben önkéntes munka előzte meg. Kizárólag ajánlások alapján gyűjtöttünk össze olyan otthoni betegápolást vállaló hölgyeket, akik már sokéves ápolói tapasztalattal rendelkeznek. A beosztást tekintve vannak 24 órás ápolást vállaló hölgyek, akik havi, vagy kéthetes váltásban vállalják betegek ápolását az ország bármely részén.  Illetve bejárós betegápolók, akik napi néhány órában vállalnak házi ápolást  Budapest területén, illetve az agglomerációs területeken.

Az ápolók általában fiatal nyugdíjasok, akik már évek óta foglalkoznak betegápolással, de legtöbb esetben nincs szakképesítésük. Az otthoni ápoláshoz az esetek többségében erre nincs is szükség.

Amennyiben egy beteg ellátásához mégis szaktudás szükséges, korlátozott számban rendelkezésre állnak szakápolói végzettséggel rendelkező ápolóink is, őket olyan betegekhez ajánljuk csak, akiknek ellátásához  betegségük okán feltétlenül szükséges az ilyen jellegű szaktudás. (pl. sebkötözés, katéter, állandó infúzió, stb.)

A betegápolók keresése: Az Önöknek szükséges ápoló kiválasztására az oldal alján található regisztráció gombbal van lehetőség. Az itt megjelenő kérdésekre a lehető legpontosabban adják meg a válaszokat. Amennyiben szükség van rá, kérjük, hogy a szabad szöveges részekbe is írják be azokat a speciális tudnivalókat, amelyeket a hozzátartozójuk ellátásához feltétlenül tudni szükséges.

Kérjük, hogy semmi esetre se írják le jobbnak, szebbnek a beteg állapotát a valós helyzetnél, mert csak abban az esetben tudjuk a legmegfelelőbb ápolót megkeresni, ha tisztában vagyunk a részletekkel, és így tudunk bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködést ajánlani.

A kérdőív elküldésének és egyben az igénylés leadásának feltétele az 5.000 forintos díj befizetése Díjbekérő alapján, amit emailen kapnak. A befizetést követően kiállítódik a számla is, de azzal már nincs teendőjük.

Az igényléstől – regisztrációtól számított 24-48 órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és egy telefonos konzultáció során megbeszéljük a részletes ápolási igényeket, esetleg tanácsot adunk a további teendőkkel kapcsolatban.
A konzultációt követően a megadott paraméterek alapján  elküldjük Önöknek a legideálisabbnak gondolt ápoló nevét, elérhetőségét és az általunk ismert jellemzését.

Ettől kezdve Önök fognak az ápolóval megegyezni, a részleteket megbeszélni.

Előzetes találkozásra, a 24 órás ápolók esetében – tekintettel arra, hogy az ápolók általában nem Budapesten, hanem vidéken, illetve Erdélyben, vagy Kárpátalján élnek – általában sajnos nincs lehetőség.
Bejárós ápolók esetében az előzetes találkozó és egyeztetés megoldható.

A sikeres közvetítés díja 24 órás ápoló esetében egyszeri 25 ezer Forint, bejárós ápoló esetében egyszeri 15 ezer Forint amit az ápoló beköltözése, vagy munkába állása után  kiküldött számla alapján kérünk átutalni.

A sikeres közvetítésért a díjat egy alkalommal kell kifizetni, sem a váltótársért, sem új ápoló igénylése esetén nem kérjük újra.

A kiválasztott ápoló megérkezése után minden esetben személyesen keressük fel Önöket, és egy ápolást segítő dokumentumcsomagot viszünk magunkkal, mely mind a családnak, mind az ápolónak segítségére lesz az ápolás idején, illetve egy szerződést, melyet a jelenlétünkben kötnek meg az ápolóval. A szerződés mintáját ezen a linken tekinthetik meg.

TOVÁBBLÉPÉS